Donje zaručnički prsten Miabella s ružičastim сапфиром okrugli rez T. G. W., bijelim сапфиром kruška rez i dragulj okrugli rez T.
  • Svježe

Donje zaručnički prsten Miabella s ružičastim сапфиром okrugli rez T. G. W., bijelim сапфиром kruška rez i dragulj okrugli rez T.

HRK 1.00

Iz robe
U skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ispunite obećanje "zauvijek" tako što ćete napraviti prvi korak s ovim preslatkim Zaručničkim prstenom od ružičastog Safira, bijelog safira i dijamanta od 3 kamena. To je izuzetna prsten, proizvedeno od užaren bijelog zlata 14 karata, ukrašena roza сапфиром okrugli rez sa zubaca (5x5 mm), dvije bijele safira kruška rez sa zubaca (4x3 mm), 10 kamenjem okrugli rez s umetak (G-H-I, I1). i 16 dijamanata okruglog reza sa zubima (NDP, NDP, NDP, NDP, NDP, NDP, NDP, NDP, NDP, NDP). Poliran do sjaja, ovaj elegantni prsten učinit će vašu ljubav još jačom. Izrađeno od bijelog zlata od 14 karata. 1-karatni tzv. ružičasti safir i bijeli Safir. Ružičasti safirni rez : Okrugli. Rez bijelog safira : kruška. Dijamant od 1/8 karata. Diamondov Rez : Okrugli. Boja dijamanta : od-do-od.čistoća dijamanta : od-1, od-1 do-od-2. Kamenje sa zubima i za popločavanje. Širina trake : 1,8 mm.vjenčani prsten s 3 kamena. Rujanski rođeni kamen. Visokokvalitetno poliranje-obrađeno visokokvalitetnim poliranjem za dodatni sjaj. Besprijekorno pakiranje-s Aboudima dobivate više od sjaja, jer su svi naši komadi upareni s krpom za poliranje i jamstvenim listom upakiranim u nevjerojatnu poklon kutiju. Bezvremenski klasici - važno je da se bo-ovi uključe u najnovije stilove, ali naš je cilj učiniti ih bezvremenskim. Možete pronaći elegantne klasike po cijeni pristupačnoj za svaki džep!. Svjetska izrada - in-a kulminacija je više od 40 godina iskustva u proizvodnji i dizajnu. Naši gemolozi, dizajneri i kupci putuju diljem svijeta u potrazi za visokokvalitetnim nakitom i inovativnom inspiracijom za svaki komad. AUD je imao jedinstveni komad za svaki stil. Jamstvo A - liste-tvrtka A-liste osigurava da sav nakit koji prodajemo zadovoljava najviše standarde, a njegov logotip označava proizvode visoke kvalitete, prvoklasnu kontrolu, vrhunske materijale i zapanjujuće vrhunsku konstrukciju. Svi materijali su certificirani prema standardima Odbora za budnost zlatara. Zajamčeno 100% zadovoljstvo - naš visokokvalificirani tim za odnose s kupcima uvijek rado pomaže ako je potrebno.