692-uređaj za dovod goriva u spremnik za gorivo za određene modele u izborniku prikladan je za odabir: 1994. -., 1995. -.
  • Svježe

692-uređaj za dovod goriva u spremnik za gorivo za određene modele u izborniku prikladan je za odabir: 1994. -., 1995. -.

HRK 1.67

Iz robe
U skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ovaj uređaj za dovod goriva u spremnik goriva dizajniran je tako da odgovara veličini i funkciji izvornog uređaja za određene primjene. Izrađen od kvalitetnih materijala, dizajniran je za pouzdane performanse i trajnost. S više od 80.000 proizvoda koje podržava tim tehnoloških inženjera i stručnjaka sa sjedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, tvrtka A. C. je najbolji izbor za automobilske profesionalce, dvorišne mehaničare i one koji žele učiniti sve sami diljem Sjeverne Amerike. Izravna zamjena-ovaj uređaj za dovod goriva u spremnik za gorivo dizajniran je tako da odgovara veličini i funkciji izvornog uređaja u određenim primjenama. Vraća funkcionalnost-pouzdana zamjena izvornog dijela koji nije uspio zbog kvara unutarnjeg senzora. Čvrsta konstrukcija-ovaj je dio izrađen od kvalitetnih materijala kako bi se osigurale pouzdane performanse i dug radni vijek. Pouzdana kvaliteta koju podržava tim stručnjaka za proizvode u Sjedinjenim Državama i više od jednog stoljeća iskustva u automobilskoj industriji. Provjerite odgovara li ovaj dio Vašem vozilu, unesite godinu, marku, model i konfiguraciju u alat za instalaciju na ovoj stranici. Odaberite odgovarajuće modele : 1994-1996. 1995. -1996. / 1994. -1996. i drugi-Dodajte svoj automobil u naš dodatak za podudaranje kako biste provjerili.